Frekvence 1

Frekvence 1
Frekvence 1

Přidejte hodnocení Frekvence 1 na škále od 1 do 10 hvězdiček. Frekvence 1 je soukromá celoplošná česká rozhlasová stanice. Vysílání je šířeno prostřednictvím vysílačů a na internetu. Společně s rádii Evropa 2, Rádio Bonton, Dance Radio patří do mediální skupiny Czech Media Invest. V roce 2014 byla třetím nejposlouchanějším celoplošným rádiem v Česku.

Do roku 2018 byla firma vlastněná společností Lagardère Active Radio International, odkoupila ji ale firma Czech Media Invest spadající pod českého podnikatele Daniela Křetínského, kterého stál nákup včetně Evropy 2, Rádia Bonton a Dance Radia přibližně 1,8 miliardy korun.

Mezi vysílané pořady se řadí např. Press klub Frekvence 1, Pokáčova rychlovka, Kraus a blondýna, Cože, Nedělní lajf Petra Jablonského nebo Co se děje?… s Martou Jandovou.

Zdroj: Wikipedia

Co si o rádiu Frekvence 1 myslíte vy? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Průměrné hodnocení 2.8 / 10. Počet hlasování: 4

Hlasujte jako první

Vadí vám množství reklamy na Frekvenci 1?

Další hodnocení

Český rozhlas

Český rozhlas

Český rozhlas – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Český rozhlas (ČRo) je veřejnoprávní instituce provozující celoplošné rozhlasové vysílání na území České republiky. I…

Rádio Universum

Rádio Universum

Přidejte hodnocení Rádia Universum na škále od 1 do 10 hvězdiček. Příznivci Rádia Universum oceňují jeho snahu zabývat se tématy, která jsou mainstreamovými médii přehlížena nebo přímo…

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments