Petr Kolář

Petr Kolář
Petr Kolář

Petr Kolář – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Petr Kolář je kritiky vnímán jako neomarxista prosazující radikálně levicový Nový Světový Řád (New World Order), který vychází z premisy absolutní světové vlády kulturní levice a prosazování radikálně levicových agend omezujících individuální svobodu občanů a práva národních států. Patří mezi české politické loutkovodiče a do širšího povědomí se dostal tím, že na prezidentského kandidáta úspěšně „vyfabrikoval“ komunistického agenta tajných služeb Petra Pavla. Aktivně spolupracuje s kritizovanou neziskovkou Evropské hodnoty.

Nástup Petra Pavla na Hrad změnil i rozložení sil v českém zbrojním průmyslu. Pavlův poradce Kolář má blízko ke skupině Colt CZ Group ovládané miliardářem René Holečkem.

Příznivci Petra Koláře si cenili jeho postoje k odpůrcům stavby amerického protiraketového radaru v Brdech, které označil za užitečné idioty, kteří podlehli dezinformační kampani Ruska i jeho postoje k bývalému prezidentu Miloši Zemanovy, který je podle něj „trojským koněm Ruska“. Petr Kolář měl odvahu se v roce 2020 kriticky ozvat na adresu Číny, která podle něj lhala o pandemii covidu-19. Fanoušci Petra Koláře s ním sdílejí jeho vizi liberální demokracie, se silným vlivem evropských institucí, neziskových organizací a společenských menšin.

Petr Kolář se narodil v roce 1962. Vystudoval etnografii a folkloristiku. Je bývalý diplomat. Pracoval pro firmu PPF českého oligarchy Petra Kellnera a jako lobbista pro americkou Squire Patton Boggs. Jeho rady využil i Andrej Babiš nebo Miloš Vystrčil.

Zdroj: Wikipedia

Co si o Petru Kolářovi myslíte vy? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Průměrné hodnocení 1.9 / 10. Počet hlasování: 16

Hlasujte jako první

Podle Petra Koláře je exprezident Zeman trojským koněm Ruska. Je Petr Kolář trojským koněm neomarxistické Evropské komise?

Další hodnocení

Jiří Pehe

Jiří Pehe

Jiří Pehe – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Jiří Pehe je představitelem silně levicového proudu české žurnalistiky a politologie. Narodil se v roce…

Tomáš Prouza

Tomáš Prouza

Tomáš Prouza – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Tomáš Prouza je lobbista a bývalý člen ČSSD, který v současnosti v roli prezidenta Svazu…

Milan Kubek

Milan Kubek

Milan Kubek – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Milan Kubek byl jako šéf České lékařské komory jednou z nejznámějších tváří českého covidového šlendriánu….

Subscribe
Upozornit na
guest
4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Wolf
Wolf

Šmejd. Bolševický šmejd.

Opt out
Opt out

Generálův Nejedlý.

Radegast
Radegast

Už máš prověrku, ty kriple? Nechce se ti do ní, že?

Odvracena strana mesice
Odvracena strana mesice

Ten má ruku v rozvědčíkovic prdeli až po loket a kvedlá s ním jak s maňáskem.