Bohumil Vostal

Bohumil Vostal
Bohumil Vostal

Bohumil Vostal – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Bohumil Vostal je zaměstnancem České televize. Od roku 2022 působí jako zpravodaj ve Spojených státech amerických. Od roku 2018 do roku 2022 pracoval jako zahraniční zpravodaj České televize v Londýně, v letech 2012 až 2017 působil jako zpravodaj ČT v Bruselu.

V rámci České televize se řadí mezi zapálené a angažované levicově progresivní novináře. Podle kritiků Bohumila Vostala a znalců amerických reálií jeho popis událostí odehrávajících se ve Spojených státech obvykle neodpovídá realitě nebo je výrazně nakloněn ve prospěch ideologie neomarxismu.

Narodil se v roce 1980, vystudoval obory žurnalistika a mediální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. V roce 2006 v rámci stipendia absolvoval stáž v „Institutu politické žurnalistiky“ na Georgetownské univerzitě v USA.

Zdroj: Wikipedia; X

Co si o Bohumilu Vostalovy myslíte vy? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Průměrné hodnocení 6.3 / 10. Počet hlasování: 11

Hlasujte jako první

Další hodnocení

Martin Schmarcz

Martin Schmarcz

Martin Schmarcz – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Martin Schmarcz je český politický komentátor, který působil v Českém deníku, Mladé frontě dnes, Lidových…

Václav Moravec

Václav Moravec

Václav Moravec – přidejte hodnocení na škále od 1 do 10 hvězdiček. Václav Moravec je jako dlouholetý moderátor pořadů politické publicistiky Otázky Václava Moravce a Fokus Václava…

Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
1%2%3%
1%2%3%

Buzík Bohoušek lže na ČT jak Rudé Právo a CNN dohromady.